Hjelp!! 

Å be om hjelp er aldri lett. Og like etter at jeg hadde postet mitt forrige innlegg på bloggen fikk jeg en ekkel følelse. Hvordan kunne jeg være så frekk? Å be fremmede mennesker å gi meg 10 kroner? Jeg tigget jo. Jeg vurderte en stund om jeg skulle slette innlegget. Men så fikk jeg en veldig hyggelig mail fra en mor som er i samme situasjon som oss. Hun syntes jeg var tøff. Og hun syntes at flere burde gjøre som meg. Det er visst positivt å be om hjelp (selv om det føles ekkelt). Dessverre var tilbakemeldingen fra denne moren den eneste tilbakemeldingen jeg fikk. Og heller ikke så mange visninger. 

Så denne gangen tar jeg den helt ut. Denne gangen spør jeg om hjelp. Ikke til meg, men til barna mine.  Jeg verken tror eller tør håpe på at vi skal komme oss på en ferie. Men det hadde vært så utrolig godt å kunne ta barna med en tur til byen eller en annen plass. Kjøpe en softis og en brus. Bare føle oss som alle andre rundt oss. Så jeg spør akkurat deg om du har 10 kroner å avse. 10 små kroner. Hvis 3 - 4  eller 5 personer kan overføre 10 kroner kan vi faktisk få råd til en is til hver av barna. Alt jeg ønsker er at barna mine skal få føle at det er sommer. Snart kommer høsten og skolen begynner igjen. Snart må de som går på skolen fortelle lærere og resten av klassen at de var hjemme hele sommeren. Så det hadde vært utrolig godt å ihvertfall gi barna en is eller 2 nå i sommerferien.

Har du en tier/10 kroner å avse vil det bety utrolig mye. I såfall er kontonummeret vårt 9526.06.71538.

Hvis du ikke tidligere har lest mine andre innlegg og ikke helt forstår hva jeg mener, kan du lese mine andre innlegg her;

http://hjemmesommer.blogg.no/1499036526_vil_du_kjpe_en_is.html

http://hjemmesommer.blogg.no/1498907034_en_tier_til_en_is.html

http://hjemmesommer.blogg.no/1498867136_om_sommerferie_en_tier_til_is_og_drlig_konomi.htmlIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits