Er det feil å be om hjelp? 

Ja hva skal man si? I mine 2 siste blogginnlegg gikk jeg langt ut av komfortsonen min og gjorde noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Og jeg forventet å få mange tilbakemeldinger om at jeg er frekk og uforskammet. Men selv med over 300 visninger det siste døgnet har jeg bare mottatt 2 tilbakemeldinger. En av den mer hyggelige sorten fra en som er i samme situasjon og som lurte på om jeg hadde en epostadresse, og en av den sinte sorten. I den sinte tilbakemeldingen ble jeg anklaget for å være en snylter og en dårlig forelder. Og hvis vi ikke kunne ta oss råd til å kjøpe en is eller 2 til barna våre om sommeren så burde vi vært anmeldt til barnevernet. Personen gikk så langt at hvis han/hun fikk vite hvem vi var skulle den personen personlig anmelde oss. For å ikke ha råd til is??? Skal vi anmeldes til barnevernet fordi vi prioriterer de viktige tingene framfor is? Vi som foreldre har alltid satt barnas behov foran vår behov. Vi foreldre har måttet forsøke mye fordi vi mener at barna alltid kommer først. Og barna våre har aldri lidd noen nød. Ja selvfølgelig skulle vi ønske vi kunne gitt dem mye mer, men de har alltid rene klær og mat. Og nå gjør vi foreldre alt vi kan slik at vi også kan gi de enda litt mer i form av en is eller 2.

Så derfor spør jeg dere som leser om å si deres mening. Er vi frekk som spør om noen kan donere 10 kroner slik at vi kan gi barna våre en is eller 2 nå når det er sommer? Og er vi virkelig dårlige foreldre? Vi synes ikke vi er det, og håper fremdeles at noe vil gi oss en tier. Vi leser jo i aviser på nettet at diverse personer, både kjente og ukjente/anonyme hjelper familier med dårlig økonomi med både kr 25.000 og kr 50.000 til ferier. Så klart kunne vi tenkt oss det samme. Men vi tør ikke en gang å håpe på noe slikt. For oss vil en dag i parken med mulighet for å kjøpe en Is eller 2 og kanskje en brus være en fin dag for hele familien. 

Og siden det er ytret ønske om en måte å kontakte oss på. Eposten vår er hjemmesommer@gmail.com. Og det er selvfølgelig mulig å sende en mail og få mer om oss hvis man ønsker det. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits