Gratisbilletter? 

I dag fikk jeg og en mail fra en dame som ønsket å gi oss gratisbilletter for 2 dager til tusenfryd utenfor Oslo for hele familien. Men vi måtte komme oss dit på egenhånd og ordne overnatting selv. Slik det ser ut nå må vi nok takke nei til det tilbudet. Men hvis noen her vet om hvordan man kan  komme seg gratis eller veldig billig til Oslo fra nordvestlandet samt mulighet for overnatting. Hadde vi hatt telt hadde det vært kjempefint,  men telt koster mye. Og selv om vi har mulighet å få lånt en bil så koster både drivstoff og bompenger. Og tog kommer på omtrent 2000,- kr hver vei, og det har vi ikke råd til.  

Så hvis noen har tips til transport og/eller overnatting tar vi veldig gjerne i mot tips med glede. Tusenfryd hadde bare vært helt fantastisk å få oppleve.

Så ikke nøl med å sende tips til hjemmesommer@gmail.com hvis du kan hjelpe med tips eller på andre måter. All hjelp blir satt umåtelig stor pris på.

 

Og del gjerne på facebook slik at vi når ut til flest mulig i håp om å treffe akkurat den person som har gode råd og tips.....

 

Tusen takk. I dag sjekket jeg kontoen vår og fant ut at 3 personer har hjulpet oss. Dessverre har 2 av disse ikke sendt mail. Så hvis dere som har hjulpet oss med å overføre penger kan sende en mail til hjemmesommer@gmail.com slik at vi kan få sagt tusen takk, ville det betydd mye. Om det så bare er 10  kroner spiller ingen rolle. Vi vil veldig gjerne si tusen takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits