Nei, prostitusjon er ikke bedre... 

I går mottok jeg en mail med henvisning til et av mine tidligere innlegg der jeg ber om hjelp. Jeg spurte ikke om mye hjelp, men om noen kunne avse 10 kroner slik at vi kunne gi barna hver sin is nå i sommerferien. Men avsender av mailen jeg fikk i går mente at jeg var direkte frekk. Ja tilogmed at jeg burde politianmeldes uten at jeg fikk noe grunnlag for det. Hvis noen føler seg støtt eller fornærmet over at jeg prøver å gjøre alt jeg kan for å gi barna mine en litt bedre sommerferie så må jeg bare beklage. Og hvis noen tror at vi har tjent oss rik så tar dere grundig feil. Det vi har fått inn er ikke en gang nok til en tur på kino eller noe slikt. Men vi har fått bidrag slik at vi kan kjøpe is og noe godt til barna. Og så fikk vi tilbud av en dame om billetter for hele familien til tusenfryd hvis vi klarer å komme oss til Oslo og kan skaffe overnatting selv. Men dessverre er det dyrt å reise til Oslo for oss. Og vi har heller ikke råd til å kjøpe et brukt telt og soveposer, ei heller å betale for campingplass. Så derfor har jeg spurt om noen har noen gode råd angående veldig billig (helst gratis) transport til Oslo fra nordvestlandet samt mulighet for veldig billig overnatting. Men dessverre har jeg ikke mottatt noen tips angående dette. Så dessverre ser det ut som vi snart må innse at vi ikke kommer oss dit og takke nei til billettene til tusenfryd slik at noen andre med dårlig økonomi kan få dem. Men vi beholder håpet om at noen kan tipse oss om transport og/eller overnatting i noen dager til. Så ikke nøl med å ta kontakt hvis du har et tips. Og del gjerne på Facebook og Twitter slik at flere får lest dette. 


Men det jeg egentlig jeg ville skrive om i dag er mailen jeg nevnte i begynnelsen, og alle de andre negative mailene vi har fått. Hvorfor er det slik at noen alltid må komme med noe negativt? Tenker ikke dere som sender disse negative mailene på at vi er mennesker som allerede har tøft? Hver dag kjemper vi en kamp for å få pengene til å strekke til slik at barna våre kan leve et så normalt liv som mulig. Og når barna sover sitter vi voksne igjen og nesten gråter fordi vi er lei og sliten av å ha det slik. Vi er lei av å leve et liv der vi voksne ofte må spise rester etter barna for å bli mett. Og til tider kan det bli så tungt at tanker om å avslutte livet sitt kommer. Men jeg vet at jeg må kjempe til siste slutt og gjøre alt jeg kan for å gjøre livet til barna mine bedre enn det vi kan gi dem nå. Så min bønn er at dere som føler for å sende oss noe negativt i en mail heller lar være. Prøv heller å sitte dere inn i vår situasjon. For hvem som helst kan bli rammet av sykdom og ende opp med en skremmende lav trygdeutbetaling.
Og siden noen tydeligvis har misforstått innlegge mitt der jeg retorisk spør om det er bedre å prostituere seg så kan jeg fortelle at jeg på ingen måte er villig til å prostituere meg eller sende nakenbilder mot betaling. Jeg er villig til å gjøre "alt" for å gi barna mine en bedre sommer. Men jeg vil samtidig beholde verdigheten min. Så hvis å selge kroppen min er eneste alternativ så får det heller være. Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg har fått flere mail med tilbud om penger både for å sende nakenbilder og å selge sex. Det kan jeg bare ikke gjøre. En plass går grensen selv når man er desperat.


.
Som jeg har skrevet tidligere så kan vi kontaktes på hjemmesommer@gmail.com 
Og all hjelp og tips som gir barna våre en litt bedre sommerferie mottas med største takknemlighet. 

Ønsker alle en fin søndag og en fortsatt god sommer.

 

 

Én kommentar

Kenneth FZM

10.07.2017 kl.23:38

Jeg forstår deg godt det å leve på lite penger som mange må gjøre her i Norge, og det kan være grusomt, spesielt hvis man også har barn å forsørge som du har. Livet kan bli til et helvete, spesielt når man vet at man ikke har noe, man må spille et skuespill for alle de rundt for å ikke føle seg nedverdig. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg i dag siden jeg selv er fattig, men jeg skal love å hjelpe deg hvis lykken skulle slå til for meg en dag.

Det er mange som må leve urettferdig her i rike Norge, kanskje på tide å hjelpe de som virkelig ikke har noe å rutte med!

Jeg ønsker deg lykke til videre og håper mitt største for at alt vil ordne seg snart for deg, og det vil det nok skal du se ;)

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits