Sex, dop, fattigdom og sommerferie


Når jeg bestemte meg for å skrive denne bloggen ville jeg først bare fortelle hvor tøft det er for min familie nå i sommerferien. Tøft fordi vår økonomiske situasjon er veldig vanskelig. Som jeg har skrevet i mine tidligere innlegg har vi ca kr 750,- hver uke. Dette skal dekke alt fra mat, hygieneprodukter, transport, klær og alt annet en familie med barn trenger. I tillegg har vi et barn som er sykt og trenger ekstra tilsyn og hjelp. Men vi får ikke hjelp og støtte fra nav til dette. (les om dette her http://hjemmesommer.blogg.no/1499637335_barn_med_spesielle_behov_kan_ikke_alltid_delta_p_normale_vilkr.html )

Men etter at jeg hadde hatt mitt første innlegg liggende ute en liten stund bestemte jeg meg for å bite i meg alt som heter stolthet og be om hjelp til å gi familien min en litt bedre sommer. Jeg fikk noen hyggelige henvendelser, men de fleste var fra personer i samme situasjon som oss som synes det var tøft av meg å be om hjelp. Men så kom det en melding om at prostitusjon var mindre nedverdigende enn å tigge. Dette var jeg langt i fra enig i. Men etter at jeg skrev det innlegget begynte det å komme meldinger der jeg faktisk ble tilbudt store pengesummer i bytte både mot seksuelle tjenester og å sende nakenbilder. Dette avviste jeg blankt. Så noen dager senere fikk jeg tilbud om å få en stor sum penger hvis jeg reiste til Danmark og kjørte en bil derfra gjennom Sverige og til Norge. Og bilen måtte for alle del ikke passere de store grenseovergangene. Dette avviste jeg og blankt. Jeg begår ikke kriminalitet. Jeg har alltid sagt at jeg gjør alt for familien min. Men innenfor loven. 

 

Det jeg lurer på er om det sitter mennesker som venter på å finne personer som er i vanskelige situasjoner som de vil utnytte eller lure til å gjøre ting de vanligvis ikke ville gjort. Finnes det virkelig så kyniske og kalde mennesker der ute som lokker med store summer i bytte mot tjenester som bryter med de fleste sine moralske verdier? Er verden virkelig blitt så kald? 

Hvis vår eneste mulighet til å komme ut av vår vanskelige økonomiske situasjon er å selge kroppen min eller å begå en kriminell handling så skal jeg heller leve resten av livet som fattige med med hevet hode. 

Og jeg skal gå rundt hver dag og være stolt av meg selv. 

 

Håper du og tar deg tid til å lese mine andre innlegg. (Her link til bloggen http://hjemmesommer.blogg.no )

Og kontakt oss gjerne på hjemmesommer@gmail.com 

Og jeg sitter stor pris på hvis du deler bloggen min på sosiale medier da det jeg skriver om gjelder veldig mange. Kanskje vi kan endre noe hvis flere får vite om hvordan mange, og da spesielt barn har det i sommerferien,  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits