En "happy ending"

  

Siden mitt første innlegg har jeg både vært glad for at jeg fortalte hvordan vi har det, og samtidig angret. Angret fordi jeg har mottatt en del ufine og ubehagelige tilbakemeldinger, men samtidig har jeg fått mange fine tilbakemeldinger og. Tilbakemeldinger fra personer i samme situasjon som oss, og samtidig har vi fått hjelp. Vi har fått råd til å kjøpe et brukt telt, soveposer og campingutstyr takket være gaver. Så i år blir det ferie på oss. 😀 Hvor vi skal er enda ikke bestemt. Slik det ser ut nå blir det en campingferie i friluft ikke så langt unna her vi bor. Men hvis vi får lånt/leid oss en bil har vi fremdeles mulighet til å reise til Oslo og besøke tusenfryd som vi har fått tilbud om billetter til. Hvis det er slik at vi får leid oss en bil veldig rimelig trenger jeg noe tips. For å overnatte på campingplass i Oslo er veldig dyrt. Så hvis noen vet om en rimelig eller helst gratis plass å slå opp telt på strekningen Oslo - tusenfryd ville vi blitt veldig glad. Og har du en bil til låns ville vi og blitt veldig glad. Har sjekket ut priser på nabobil,  men dessverre er det ingen rimelige biler til låns i nærheten av oss. Men én ting er ihvertfall sikkert uansett om vi kommer oss til Oslo eller ikke; vi skal på ferie takket være veldig snille mennesker.

Og så fort jeg får mulighet skal jeg bruke "pay it forward"-tankegangen og hjelpe noen som trenger det.

Tusen takk til alle, både de som har lest innleggene mine, de som har sendt meg meldinger og for hjelpen vi har fått. Har felt mange gledestårer. 

 

Hvis du vet om en bil veldig billig til låns eller en gratis plass vi kan overnatte i telt i området Oslo-tusenfryd ville vi blitt veldig glad.

 

Kontakt meg da på hjemmesommer@gmail.com 

 

Del gjerne på sosiale medier og la andre vite at det hjelper å be om hjelp 

 

Ønsker alle en fantastisk sommer. 

 

Skal holde dere oppdatert. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits