Verdens beste sommerferie!!!En kort oppdatering skrevet med et stort smil. Den litt lengre oppdateringen kommer om noen dager.

Når sommerferien nærmet seg hadde vi absolutt ingen håp om dette. For etter mitt siste innlegg fikk vi låne en bil. Så nå er vi i Oslo. Dessverre mistet vi kontakten med hun som ville spandere inngang på tusenfryd til oss. Vi kommuniserte på mail inntil dagen før vi kjørte hjemmefra. Når vi da opplyste at vi skulle kjøre dagen etter sluttet kommunikasjonen fra henne. Veldig trist siden barna hadde gledet seg veldig til tusenfryd. Men men. Vi har fått gjort andre kjekke ting som en tur til slottet og utforsket Oslo. Dessverre var campingplassene for dyre, så vi har slått opp teltet i skogen ikke så langt unna tusenfryd. Savner litt fasiliteter som toalett og dusj, men vi har det veldig kjekt. Hvis noen vet hvor det er mulighet for gratis bading og eventuelt andre gratis ting å gjøre i Oslo eller i nærheten blir vi veldig glad for tips. Det vi hadde til overs etter kjøp av telt og annet utstyr må brukes til bensin. Kom og gjerne med tips om tilbud på mat som kan lages i skogen. Vi har en engangsgrill vi bare fyller på med nytt kull. Så helst noe som kan grilles. 

Nå skal vi nyte de resterende dagene i ferien vår. Herlighet hvor deilig det å skrive at vi er på ferie. Tusen takk til dere som har hjulpet oss. 

Tips på plasser med gratis wifi taes også i mot med stor takk da vi kun har kontantkort med veldig lite data.

Håper alle har en like fin sommer som oss.

Håper du vil dele innlegget mitt slik at andre kan se at det nytter å be om hjelp.

Håper du tar deg tid til å lese de andre innleggene mine og.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits