En utrolig reise.


 

Da var vi hjemme igjen etter en fantastisk sommerferie. Dessverre har tilgang til Internett vært dårlig da vi bare har kontantkort. Derfor har vi dessverre ikke fått lest mail før nå. 

Selv om været har vært vekslende har vi hatt en uforglemmelig ferie. Vi har fått opplevd hovedstaden, flott natur og friluftsliv i tillegg til å tilbringe fine dager sammen uten å tenke på økonomiske problemer. Denne ferien har betydd utrolig mye for oss. Vi har lært nye ting og sett nye sider av hverandre. 

 

Så vi har ikke ord for hvor takknemlig vi er til dere som har gjort denne ferien mulig. Nå som vi er tilbake i hverdagen vil denne ferien gjøre oss bedre rustet til å møte både nye og gamle utfordringer.  

For nå begynner skolen igjen. Barna skulle hatt nytt skoleutstyr, gymklær og gymsko og alt annet som forventes at elevene har klart til skolestart. Jeg skulle ønske at skolene innførte skoleuniform. Da hadde eleven sluppet unna motepress og mobbing. Og vi foreldre hadde sluppet å bekymre oss for om barna våre blir mobbet på skolen fordi vi ikke har råd til å kjøpe Adidas eller Nike, om skolesekken er i riktig merke og slike ting. Jeg vet veldig godt at jeg ikke er alene om disse bekymringene. Men selv om noen vil si at vi ikke skal bry oss om dette presset, så hjelper ikke det barna våre når det er de som fysisk får kjenne på kroppen at vi foreldre ikke har råd til Adidas eller Nike, eller en Beckman skolesekk. 

Så skoleuniform hadde vært en løsning som ville lettet livet for mange foreldre og barn. 

Noen vil nok helt sikkert synes at jeg er frekk nå, men jeg har og fått veldig mange mail om at vi er tøff som ber om hjelp, og at det er viktig å be om hjelp når man virkelig trenger det. Så hvis du har noen kroner å avse til å hjelpe oss med å få kjøpt skolesekk og gymsko og gymklær og andre klær og annet utstyr til barna ville vi blitt utrolig glad.

Kontonummeret vårt er fremdeles 9526.06.71538

 

Håper du tar deg tid til å lese de andre innleggene mine og. 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fantastisk sommer.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjemmesommer

hjemmesommer

39, Agdenes

Hjemmesommer@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits